Termeni si Conditii

Politica de livrare a produselor - Politica de retur / anulare

Politica de livrare a produselor
Pentru livrarea comenzilor, Young DS SRL utilizează serviciul de curierat Urgent Cargus.Coletul va ajunge la Cumpărător în termen de maxim 24 – 48 de ore de la confirmarea telefonică a comenzii şi expedierea lui de către Young DS SRL. În ziua livrării, veţi fi contactat telefonic, de către curier, pentru a stabili ora la care doriţi să se efectueze livrarea.

În cazul produselor care nu se află în stocul furnizorului, termenul de livrare poate depăşi cele 48 de ore, această informaţie urmând a vă fi comunicată de către reprezentatul nostru de vânzări în momentul confirmării comenzii.

Livrarea

– este gratuită pentru comenzi de peste 500 lei;

– are o valoare de 24 lei (TVA inclus)/comandă, în cazul în care comanda nu depăşeşte 500 lei.

 

Modalităţi de plată

Pe site-ul youngdselectric.ro puteţi opta pentru una din următoarele modalităţi de plata:

– Plata prin transfer bancar direct: în momentul în care optaţi pentru această modalitate de plată, veţi primi prin emailul de confirmare a comenzii detaliile pentru efectuarea plăţii. Clientul va specifica pe Ordinul de plată ID-ul comenzii ca referință / explicaţii pentru plată. Comanda va fi livrată când vom avea confirmarea intrării banilor în contul nostru.

– Plata în numerar la livrare: contravaloarea comenzii se achită reprezentantului firmei de curierat.

– Plata online cu cardul prin MobilPay / Netopia: se poate efectua plata online cu cardul în condiţii de siguranţă deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod VV2/CVC2). Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacţii. Pentru asigurarea securităţii tranzacţiilor, site-ul youngdselectric.ro foloseşte platforma MobilPay/Netopia. Pentru finalizarea corectă a tranzacţiei, trebuie introduse datele necesare (număr card, data expirării, titular, cod de securitate) autorizării tranzacţiei în platforma de plăţi MobilPay/Netopia. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul platformei de plată MobilPay/Netopia. Site-ul youngdselectric.ro nu solicită şi nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

 

Garanţii

Toate produsele comercializate de către youngdselectric.ro beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalajele originale (acolo unde e cazul) şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

În cazul produselor vândute şi livrate de YOUNG DS SRL, certificatele de garanţie fie sunt emise direct de producător, în cazul în care acesta are o reţea de service naţională, fie sunt emise de către Young DS SRL.

În cazul certificatelor de garanţie emise de producători, produsul reclamat defect în perioada de garanţie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service menţionat în certificat. Acest centru autorizat de producător va prelua întreaga responsabilitate a rezolvării garanţiei.

Lipsa certificatului de garanţie al produsului trebuie semnalată în maximum 48 (patruzecisiopt) de ore de la recepţia mărfii pe adresa office@youngdselectric.ro. Nici o altă sesizare ulterioară nu va fi luată în considerare.

 

Alte informări

Ne rezervăm dreptul de a modifica preţurile produselor afişate pe youngdselectric.ro precum şi promoţiile aferente. Ne rezervăm dreptul să solicităm plata integrală în avans.

În cazul în care un produs comandat şi plătit de către client nu poate fi livrat de către Young DS SRL, acesta din urmă va informa clientul asupra acestui fapt şi va returna în contul clientului contravaloarea produsului, în termen de maxim 7 (şapte) zile de la data la care Young DS SRL a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care clientului şi-a exprimat în mod expres intenţia de retragere din contract.

Politica de retur / anulare

Produsele achiziţionate online (la distanţă) se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris vânzătorul că renunţă la cumpărare, fără penalităţi şi fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Se recomandă utlizarea aceluiaşi serviciu de transport utilizat pentru livrarea produselor.

Pentru returnarea produsului Cumpărătorul trebuie să notifice în scris acest lucru la adresa de email office@youngdselectric.ro sau telefonic. În maxim 30 de zile de la data returnării, Young DS SRL va înapoia contravaloarea produsului în contul Cumpărătorului. Cheluielile de returnare şi comisioanele bancare vor fi suportate de Cumpărător dacă se alege o altă modalitate de plată şi livrare faţă de cea iniţială.

Prevederile OUG 34/2014 se aplică doar cumpărătorului definit ca orice persoană fizică sau grup de persoane fizice constituite în asociaţii aşa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protecţia consumatorilor, republicata, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, Cumpărătorul poate returna un produs livrat greşit de către Young DS SRL. Şi în acest caz Cumpărătorul trebuie să notifice în scris acest lucru în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii coletului la adresa de email office@youngdselectric.ro sau telefonic.

În eventualitatea în care produsul achiziţionat este nefuncţional sau prezintă vicii de fabricaţie, acesta va fi înlocuit cu un produs funcţional, cu condiţia notificării în scris a Comerciantului la adresa de email office@youngdselectric.ro în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. În situaţia în care produsul nu mai este disponibil fie se va înlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Nu se pot returna (vor fi refuzate de către Young DS SRL) produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, şocuri etc.